Verzending binnen 24 uur   |   Gratis verzending vanaf €25,-   |   Meer dan 2000 klanten gingen u voor!  |  Vragen? 0591 630697

Groene thee

Groene thee, daar is veel onderzoek naar gedaan over het effect van groene thee op de gezondheid, hieruit blijkt dat de voedingsstoffen in deze drank een goede invloed kan hebben op verlaging van het slechte cholesterol (LDL) en verhoging van het goede cholesterol (HDL), verbetering van de darmwerking, een mooiere huid, betere weerstand tegen infecties, positieve weerslag op gewrichtsklachten en het reduceren van stress. Ook zouden de catechines in groene thee een gunstig effect hebben op de bloedstolling waardoor de kans op hart- en vaatziekten afneemt. Bovendien heeft het volgens het Radboud Alzheimercentrum een positieve invloed op de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson. Daarnaast zijn er geluiden dat groene thee de groei van kankercellen van bepaalde kankersoorten remt.

Uit verschillende studies blijkt dat de stof EGCG op verschillende manieren een positief effect kan hebben op een mogelijke hulpmiddel bij het afslanken of op peil houden van het gewicht omdat het de stofwisseling stimuleert, de bloedsuikerspiegel reguleert, het hongergevoel lichtjes onderdrukt en de opstapeling van vet uit suiker tegengaat.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina